Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Προσοχή έρχεται ο Machete


Παπουτσή ζήλεψες τον φράχτη στα σύνορα ΗΠΑ – Μεξικό?
Προσοχή! Έρχεται ο Machete!
Τον λένε Machete και είναι διψασμένος για εκδίκηση! Στην νέα ταινία του Robert Rodriguez, o πρώην Μεξικάνος αστυνομικός Machete (Danny Trejo) έχοντας χωρίσει από τον συνεργάτη του, τον έμπορο ναρκωτικών Torrez (Steven Seagal) τριγυρνάει στους δρόμους «καθαρίζοντας» τους από κάθε κακοποιό στοιχείο.
Μια επίσκεψη από έναν γνωστό επιχειρηματία, τον Michael Benz (Jeff Fahey) διαταράσσει την ηρεμία του, καθώς μαθαίνει ότι ο γερουσιαστής McLaughlin (Robert DeNiro) ετοιμάζεται να απελάσει αρκετούς παράνομους Μεξικάνους μετανάστες και φυσικά πρέπει να τον «καθαρίσει».
Στήνει ενέδρα στον γερουσιαστή αλλά λίγο πριν πατήσει την σκανδάλη, ανακαλύπτει πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται καθώς οι άνθρωποι του Benz έχουν στήσει μια τεράστια πλεκτάνη σε συνεργασία με τον McLaughlin, για να βγάλουν από την μέση τον Machete και στην συνέχεια κάθε συμπατριώτη του. Κυνηγημένος από την διεφθαρμένη εξουσία, ο Machete συγκροτεί την δικιά του συμμορία: Τον πρώην αστυνομικό-νυν ιερέα Padre (Cheech Marion), την κόρη του Benz, April (η Lindsay Lohan σε ρόλο έκπληξη) και την οδηγό νταλίκας, με έντονα επαναστατική διάθεση She(Michelle Rodriguez). Ποιος θα επικρατήσει;
Όλη η πλοκή είναι στημένη γύρω από το φράχτη στα σύνορα ΗΠΑ – Μεξικό.
Αυτά που ονειρεύεται και ο Παπουτσής. Αλήθεια ποιος θα επικρατήσει;
Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 8μμ μπαρ Βραζιλιάνα πλατεία Μερκούρη Άνω Πετράλωνα

Δεν υπάρχουν σχόλια: