Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2010

Το Πρόγραμμά μας

Καλημέρα σε όλες και σε όλους.
Σκεφτήκαμε ότι ναι πρέπει να ενημερώσουμε για τις επόμενες κινήσεις μας γιατί περιμένουμε τη συμμετοχή σας.

* Την Τρίτη 16 Νοέμβρη στις 7μμ όπως και κάθε Τρίτη ο Αντρέας Κατσικούδης μας δίνει τα φώτα του στα μαθήματα φωτογραφίας, στο μπαρ Βραζιλιάνα. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Πολιτιστική Ομάδα με τη βοήθεια του Αντρέα και της Βραζιλιάνας, μας προσφέρουν τη δυνατότητα να συμμετέχουμε και να γνωρίσουμε τον κόσμο της φωτογραφίας.


* Την Πέμπτη 18 Νοέμβρη στις 6,30μμ στο μπαρ Βραζιλιάνα, στο πλαίσιο των μαθημάτων της Κινηματογραφικής Ομάδας, ο σκηνοθέτης Διονύσης Λυκιαρδόπουλος, μας βάζει στον κόσμο του σουρεαλισμού την περίοδο του 1930.

Θα προβληθούν οι ταινίες "Ανδαλουσιανός Σκύλος", του Λουίς Μπουνιουέλ και "Το αίμα του ποιητή" του Ζαν Κοκτώ

* Κάθε Δευτέρα στις 7,30μμ στην ταβέρνα το Ασχημόπαπο, Ιώνων 61, βρίσκεται η θεατρική μας ομάδα.* Την Κυριακή 21 Νοέμβρη στις 6,30μμ, στο μπαρ Βραζιλιάνα, ο μεταφραστής Κρίτων Ηλιόπουλος, παρουσιάζει το βιβλίο του βραζιλιάνου συγγραφέα, Αφόνσο Μπαρέτο, από τις εκδόσεις των συναδέλφων.

* Η Λέσχη Ανάγνωσης του Βιβλιοπωλείου Αμόνι διαβάζει το Λεμονοδάσος, του Κοσμά Πολίτη και το συζητάει την Κυριακή 5 Δεκέμβρη στις 7μμ στο βιβλιοπωλείο Αμόνι, πλατεία Μερκούρη, Άνω Πετράλωνα.

Επίσης ας αρχίσουμε να ετοιμαζόμαστε και για το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι της Πολιτιστικής Ομάδας που θα γίνει και φέτος στην πλατεία Μερκούρη το Σάββατο 18 Δεκέμβρη. Δηλώστε συμμετοχή στο email μας και θα θέλαμε να έχουμε και παιχνίδι για τα παιδιά, όποιος λοιπόν μπορεί ή ξέρει κάποιον που θα ήθελε να βοηθήσει ας επικοινωνήσει.

Επίσης σκεφτόμαστε να βγάλουμε ένα έντυπο, μικρό αρχικά, με πολιτιστικά νέα, βιβλιοπαρουσιάσεις, φεστιβάλ, εκθέσεις κλπ.
Εδώ λοιπόν σύγουρα χρειαζόμαστε τη συμμετοχή σας. Στείλτε email με ιδέες και μικρά άρθρα για να ξεκινήσουμε την προετοιμασία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: